Resident a Capdepera, es va precipitar des del far la matinada de diumenge. La seva família havia denunciat la desaparició de la víctima.




Els fets s'han produït cap a les 9:30. Un pescador ha donat avís a emergències després d'observar que un vehicle havia caigut des del far de Cala Rajada. Així, tot un equip es va desplaçar al lloc per iniciar les tasques de rescat.

Diverses ambulàncies, la Policia Local de Capdepera, els Bombers de Mallorca, el Grup de Rescat Especial d'Intervenció en Muntanya (GREIM) de la Guàrdia Civil, l'helicòpter de la Guàrdia Civil i altres agents del mateix cos es van presentar al lloc. Després de comprovar que efectivament hi havia un turisme caigut, van iniciar el rescat. La dona es trobava al seu interior. Però ja no es va poder fer res per la seva vida.

Aquest mateix matí, un home va denunciar a les dependències de la Guàrdia Civil a Artà que havia desaparegut la seva dona. Posteriorment, es va acostar al lloc i va reconèixer que aquest era el vehicle de la seva dona.

El GREIM i l'helicòpter de la Guàrdia Civil van rescatar el cos sense vida. Per la seva banda, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil està investigant el cas.