Udon guanyador del IX Concurs de tapes del Cap de setmana del Peix fresc per segon any consecutiu

 

El divendres del cap de setmana del Peix fresc a Cala Rajada se celebra la nit de tapes. Després d’uns inicis un tant incerts, els darrers anys s’ha consolidat i ja és tot un esdeveniment amb una participació massiva.

Enguany, la nit de tapes ha comptat amb molta participació d’establiments, amb una oferta molt variada . Han estat 16 els bars i restaurants que han muntat una parada al moll. Tapes clàssiques i tapes més elaborades, algunes mallorquines, d’altres amb sabors exòtics  i aliments poc habituals...





El restaurant Udon s’ha proclamat guanyador del IX Concurs culinari de tapes que es celebra en el Cap de setmana del Peix fresc a Cala Rajada. La segona posició ha estat per Wikiki i la tercera pel restaurant Cosmopolitan Comidas del Mundo.

 


Els quatre xefs convidats com a jurat del concurs, Felipe Dengra, Jose Antonio López, Jaume Sales i Jesús Viera, han tastat les diferents tapes presentades i han puntuat aspectes diversos com la originalitat, el sabor, la textura, la presentació...

 

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el Director General de Pesca, Joan Mercant, i el president de la Confraria de Pescadors, Pedro Mercant, han estat els encarregats d’entregar els trofeus als guanyadors. Abans, però, han lliurat un obsequi als membres del jurat per la seva col·laboració de cada any.
 



La nit de tapes és ja una tradició dins el Cap de setmana del Peix fresc i són moltes les persones que es passegen pel moll i aprofiten per sopar, tastar plats diferents i gaudir de la música, enguany, de Chevy’s Band i Tani Más Band.  
 




 
Els bars i restaurants que hi han participat són: O sole di Capri; Gran Café; 3 forquetes; Euforia; Noah’s; Cosmopolitan; Rodeo drive; O sole mio; Casa Muñoz; Udon; Port corona; Mar i mar; Marea; La fragua; Es castell i Wikiki.

Aquí teniu les tapes presentades a concurs:


Primer premi del concurs de Tapes 2017


Segon premi del concurs de Tapes 2017


Trecer premi del concurs de Tapes 2017

























Bon profit!