Es celebra el primer divendres del mes d'octubre

Divendres passat va ser el Dia Mundial del Somriure i que millor manera per celebrar-los que fent riure a la gent! Al matí dos tallers: un de manualitats i missatges per somriure i un altre dels beneficis de somriure amb imatges gracioses incloses. A la tarda visualització d'una obra de teatre de Xesc Forteza.

I és que ... No hi ha millor medicina que el somriure!



El primer divendres del mes d'octubre se celebra des de fa algun temps una jornada especial i única per regalar somriures a aquells que més ho necessiten. Parlem del Dia Mundial del Somriure. Aquest dia, les xarxes socials es contagien de l'esperit del somriure (amb el hashtag #DiaMundialdelaSonrisa) i s'inunden de vídeos, gifs, fotos i missatges convidant precisament a mostrar la nostra millor somriure. 

Aquest dia va ser impulsat per Harvey Ball, el conegut creador del famós icona groga el 'smiley face' (cara somrient) l'any 1963. Ball, va pensar, l'any 1999, que seria una bona idea dedicar un dia a l'any a la cordialitat, la bondat i la simpatia a través del somriure i aquest va ser el primer any que es va celebrar. Des de llavors, fins avui, se celebra en el seu honor el primer divendres d'octubre de cada any, el Dia Mundial del Somriure.