El Reshinkan , el gimnàs Esport i l'escola de Jesús Lara, brillaren amb les actuacions de les Arts Marcials  
Josep Mascaró imparteix un curs a Menorca



PEP MASCARÓ, IMPARTEIX UN CURS A MENORCA 

En Pep Mascaró va ser notícia, aquests dies, a l'illa germana Menorca. Convidat  per la delegació Menorquina va impartir un curs al Centre de tècnificació ubicat a Maó.

En sessions de matí i tarda la temàtica va ser principalment l'estudi dels uchikomi així com la pràctica del yaku soku geiko i kakari geiko,  i a la tarda estudi de les formes bàsiques  d'atac del ne waza amb combinacions i enllaçaments de les técniques del osae, shime i kansetsu waza, adaptats als respectius grups d'edat

 

EL RENSHINKAN, EL GIMNÀS ESPORT I L’ESCOLA DE JEUS LARA, BRILLAREN AMB LES ACTUACIONS DE LES ARTS MARCIALS

El Festival de les Arts Marcials va agradar als presents, el Passeig de la Sirena de Porto Cristo estava al màxim de entusiastes d'aquests esports d'origen oriental que no es volien perdre les demostracions d'aquesta 20a edició.

Uns 150 van ser els participants de totes les edats i condicions que ens van deleitar amb les actuacions del Judo, Karate, Kendo, Jiu Jitsu,  Ken Jitsu, Iaido, etc...



Un cop més les Escoles de les Arts Marcials de Manacor i comarca, Gimnàs Es Port, Jesús Lara i el Renshinkan,  tenien un objectiu comú, l’objectiu que marca el Reido, escola de l’Art Tradicional Japonesa "diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat" Enhorabona.