Els representants de l’Ajuntament de Capdepera es reuneixen amb el rector de la UIB amb aquest propòsit


 

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor d’Educació, Pere Terrassa, s’han reunit aquesta setmana amb el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, i amb el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés, per parlar de la possibilitat de crear una càtedra entre l’Ajuntament i la UIB.

El consistori gabellí continua apostant per la formació reglada i va fer arribar al rector la voluntat de col·laborar amb la UIB en projectes d’investigació en l’àmbit medi ambiental i de la sostenibilitat, la qual cosa podria suposar la creació d’una càtedra entre l’Ajuntament i la Universitat.

Cal recordar que fa sis anys que l’Ajuntament de Capdepera gestiona unes ajudes que ofereixen empreses del municipi a joves gabellins que estudien a universitats públiques; sota la coordinació del degà de la Facultat de Turisme de la UIB, Bartomeu Deyà. Any rere any augmenten les ajudes i les entitats col·laboradores. En aquests moments hi ha onze empreses que donen 33 ajudes de 1.200 euros per alumne.