Un vianant es fereix en cedir una tapadora de telefònica 


 

El passat dilluns, dia 15 de maig, devers les 16 hores, un usuari del Club de Persones Majors “Sol Neixent” de Cala Rajada passejava per la part per vianants del carrer Faralló. En un moment donat trepitjà una tapadora de telefònica que cedí, basculà i li ferí una cama.

Antoni Nebot, qui patí l’accident, ens comentà que el marc de la tapadora estava llevat des de fa temps, de fet ara no hi és, coincidint amb les obres de cablejat de la zona.
Després de l'accident, la policia local va fer un atestat i posà una cinta al voltant per senyalitzar el perill. En Toni anà a l’Ajuntament on li comunicaren que havia de posar el fet en coneixement a la companyia Telefònica, i posar una demanda si volia reclamar pels danys. Li ajudaren a fer la reclamació i, en el moment de parlar amb ell, encara no ha rebut resposta i lamentà que no s’haguéssin posat en contacte, ni interessat pel seu estat.

Al voltant de la zona hi ha altres tapadores en mal estat que suposen un perill pels vianants, com la de l’imatge.
 

Des Cap Vermell hem comentat el mal estat d’algunes tapadores de diversos serveis  (Telefònica, clavegueram..) que poden arribar a ser perilloses. Pot ser no sigui competència de l’ajuntament el manteniment o canvi de les tapadores en mal estat, però pensam que hauria de vetllar pel bon estat dels carrers i pressionar a les companyies responsables. Algunes com aquesta ( vora de n'Aguait ) fa mesos que es troba amb el con de senyalització de perill...