Ara per ara se desconeixen amb exactitud les causes de la mort.

 

Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local van trobar ahir dissabte en un habitatge ocupat il·legalment a l'entrada de Cala Rajada el cos sense vida d'un home d'uns 45 anys al costat de restes de sang. Els investigadors han intentat aclarir les causes de la mort i no descarten cap hipòtesi, inclosa la mort violenta.
Tot va començar quan un amic de la víctima va denunciar la seva desaparició a la Policia Local de Capdepera. Dissabte a la tarda agents de la Guàrdia Civil de Palma i de la zona, així com policies locals de Capdepera inspeccionaven una casa okupa de l'avinguda Joan Carles I de Cala Rajada quan es van topar amb la funesta escena. Sobre el llit jeia el cos sense vida d'un home d'uns 45 anys, envoltat de restes de sang.

Al principi els investigadors apuntaven que el mort mostrava signes d'haver patit una mort violenta, tot i que després van mostrar els seus recels sobre això. El que sí va quedar clar als representants de la llei és que l'home portava aproximadament un mes mort.

Els agents van realitzar una detallada inspecció ocular a la vivenda ocupada per intentar trobar indicis que efectivament es tractava d'una mort amb violència, a més d'intentar recollir proves que ajudaran a aclarir la investigació.

Els investigadors esperen que se li practiqui l'autòpsia a l'home per poder aclarir les causes de la mort.