Les Biblioteques municipals organitzen la setzena edició de la Fira del Llibre


 

Durant el cap de setmana del 22 i 23 d’abril, malgrat coincidir amb el període de vacances de Pasqua, Capdepera ha gaudit de la setzena edició de la Fira del Llibre, organitzada per les Biblioteques municipals.

Dissabte, dia 22, durant tot el dia, hi va haver gent a la plaça de l’Orient fullejant les novetats literàries o adquirint llibres de segon mà, a més també hi havia roses a la venda, de la mà dels alumnes de l’IES Capdepera, i punts de llibre realitzats pels tallers del Centre de Dia i la Residència de Capdepera.


 

Durant el matí d’ahir va tenir lloc un taller de manualitats per als infants, dirigides per Maria Huerga   , que confeccionaren un  bonic punt de llibre.

 

També hi hagué el conta contes DRACS, a càrrec de UKE-contes, que parlà de dracs és clar. Un espectacle familiar que que va acollir molts de nins i nines i també adults.



La fira ha continuat avui durant tot el matí i l’horabaixa amb la venda de llibres, novetats i de segona mà, a les paradetes de les llibreries i de les associacions.

A la Fira del Llibre hi han col·laborat: els centres educatius del municipi, el Centre de Dia, la Residencia SarQuavitae, la llibreria Lletres i la llibreria Boliquet, la Fundació Deixalles i la Protectora d’Animals de Capdepera.
 

En Pau Arévalo va fer un dibuix commemoratiu del dia de Sant Jordi realment preciós.



Tampoc no faltà Capdepera Ràdio. 



Diumenge, dia 23, la Llibreria Lletres tornà a muntar la paradeta de venda de llibres, a la plaça l’Orient.

Altres imatges de la fira: