Som Aquí Gabellins neix amb l’objectiu de promoure la integració de joves amb diferents graus de discapacitats, principalment en edats compreses a partir de 16 anys.

La presentació de l’associació Som Aquí va tenir lloc al Centre Cap Vermell de Cala Rajada, en presència de l’equip de govern de l’ajuntament, i nombrosos assistents particulars i representants d’altres grups o associacions.

L’acte començà al vestíbul del centre, on els assistents podien associar-se per la mòdica quantitat de 12 € anuals. Després, ja dins del teatre, els diferents membres de la junta explicaren els motius pels quals és necessària aquesta entitat i la participació de la gent, tant per fer de voluntaris, com per aportar diners. Hi hagué també un torn per agrair a entitats públiques, privades, i persones voluntàries el suport que han donat a l’associació fins el moment actual.




A continuació tingué lloc un breu i emotiu reconeixement: a la primera persona que va donar un cop de ma a l’associació, al grup Batucap, fomentant la integració de les persones discapacitades del municipi en la batucada, i a l’artista Gustavo, involucrat amb l’aportació del disseny del logo a l’associació, a qui, a més, li van lliurar un pastís en motiu del seu aniversari.





L’acte acabà amb una degustació de dolç i salat,  un concert a l’esplanada a càrrec del grup Sustrandos davant del centre multi usos, i la pintada d'un mural.



Gustavo volgué deixar la seva empenta al mural.