Vos oferim els horaris de totes les celebracions d'aquests dies



Tant a Capdepera com a Cala Rajada, com ve sent habitual, la Festa del Ram, a les portes de la Setmana Santa, va congregar aquest passat diumenge una gran quantitat de fidels que volgueren commemorar l'entrada de Jesús a Jerusalem, poc abans que,  segons la tradició cristiana, fos pres, torturat i crucificat. Aquesta celebració té uns rituals molt pareguts, arreu, seguits per tota la comunitat de creients. Tot gira al voltant de l'eucaristia i la bendició de brots d'olivera i de paumes com els que, segons els Evangelis, brandava la multitud que acompanyà Jesús en aquell recorregut triomfal, just una setmana abans de la seva mort.

És tradició que, després, els fidels col·loquin els brots d'olivera beneïts a la porta de la llar, o al balcó de la casa, si és el cas.

Enguany, aquestes commemoracions arriben una vintena de dies més tard que l'any passat. El motiu, com sempre recordam, és que el diumenge de la Pascua de Resurrecció ha de ser el següent a la lluna plena pasqual, que és la primera lluna plena de la primavera boreal, és a dir, de l'hemisferi nord. 

El rector Antoni Amorós presidí les celebracions de les dues parròquies; mossèn Pere Orpí l'auxilià a Capdepera.

I aquí en teniu el testimoni gràfic.


CALA RAJADA










CAPDEPERA




  

Aquests són els horaris de les celebracions de la Setmana Santa:

Dijous Sant, Divendres Sant i Vigília Pasqual

Cala Rajada: 19'30 h.
Capdepera: 20'30 h.

Diumenge de Pasqua

Cala Rajada: 10'00 h.
Capdepera: 11'30 h.