Durant la setmana prèvia a la Rua, l'escola de s'Alzinar ha gaudit d'una sèrie d'audicions molt variades, dirigides als seus alumnes. L'activitat ha estat organitzada per l'aula de Música i ha comprès el violí, la música folk i la musica tradicional.

En Lluc Barbón va presentar el seu instrument, el violí, tant el clàssic com l'elèctric, tocant algunes peces i comentant amb els alumnes algunes de les serves característiques. No faltà un interessant torn de preguntes dels menuts.







La segona audició vingué de la mà de dos músics de folk escocès que pertanyen al grup The Grendale Family. La parella cantà algunes cançons populars i recitaren algunes poesies traduïdes per la professora d'anglès. Els nins i nines s'animaren a cantar una peça que havien après i acompanyaren amb instruments als músics.







Per acabar hi hagué una ximbombada de la mà de la Coral Gabellina i padrins i padrines, que cantaren les cançons populars de Capdepera. En tot moment comptaren amb la col·laboració dels al·lots que havien treballat prèviament les cançons i els balls. Molts d'alumnes hi anaven disfressats per l'ocasió.









Una intensa i variada  activitat musical prèvia a la festa dels Darrers Dies.