Música, activitat física i productes artesans omplen els esdeveniments de la festa del turista 




L’esport i la música han estat els dos protagonistes de les festes del Turista que durant aquets dies s’han celebrat a Cala Rajada. Però no han estat les úniques programades. Dimarts i dimecres han estat els dies amb més activitats programades, amb el mercadet i actuacions diverses damunt l’escenari muntat a la plaça dels Pins.
 

Les persones que durant aquesta setmana han visitat el municipi han pogut gaudir d’activitats esportives dirigides com una ruta senderista per posar en valor el paisatge gabellí, una visita al Castell i al casal de Can Melis, o un capvespre d’exhibicions de diversos esports a la plaça dels Pins amb la col·laboració del Consell de Mallorca i del grup de capoira de Capdepera, Raza negra.

A més de l’esport, aquests dies també s’ha muntat un mercadet d’artesania (dimarts i dimecres) a la plaça dels Pins ambientat amb diverses actuacions musicals.

 


Dimarts va actuar  la Coral Gabellina, els xeremier del Puig de Sa Font i Flamenco Show.

 

Dimecres va ser el darrer dia de la festa amb les actuacions de la Coral S’Alzinar amb un repertori variat de peces molt conegudes; ball de bot a càrrec de ”Castell de Capdepera”; el grup de balls i cants extremenys i el cor rociero i ball andalús d’”Alma del Sur”.

Coral s'Alzinar:






 Castell de Capdepera:





Balls extremenys:






Ball andalús:




 

Per cloure concloure les celebracions va tenir lloc l’espectacle de focs artificials al moll de Cala Rajada.