Al voltant de 200 participants en una convocatòria reivindicativa



El diumenge a les 11, amb una temperatura ideal per a la carrera o el passeig, al voltant de 200 participants, la majoria dones, però també amb un nombre significatiu d'homes, varen prendre part en aquesta manifestació que, molt més enllà d'un caràcter competitiu, el que pretén és afegir-se al paper reivindicatiu que té el 8 de març a tot el món, com a Dia Internacional de les Dones, o Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Ja deim, no es tractava de competir, sinó de visibilitzar la demanda de la superació desigualtats per raó de sexe i la superació d'actituds masclistes, massa sovint de caràcter violent. Per desgràcia, aquests dies hem de lamentar la mort d'una altra dona a mans de la seva parella, una dona jove, de 19 anys, a la veïna localitat de Son Servera. Per aquest motiu, abans de la sortida de la carrera es va guardar un minut de silenci per Victòria Sard, la víctima d'aquest intolerable succés.

I bé,  pel que fa a la "competició", uns van córrer...



Uns altres van passejar...



I alguna dona s'ho va mirar, des de les roques estant.



Bona acollida, per tant, la que va tenir aquesta jornada, tot i que pensam que la millor notícia que podríem donar és que ja no se celebra el Dia de les Dones, perquè les seves reivindicacions han estat assolides i les desigualtats han passat a la història. Tant de bo sigui així ben aviat.