L’Ajuntament de Capdepera publicà dia 24 de febrer  (al portal del contractant de la web municipal), el  plec de clàusules administratives particulars del contracte d’obres amb l’objectiu de reparació de les voreres i de l'asfalt de l'avinguda Joan Carlos I i d'alguns carrers de la zona de sa Font de sa Cala.

 

Les zones d’actuació serà l’Avinguda Juan Carlos I i els carrers de la zona de Sa Font de Sa Cala: Sa Gatova, Murta, Aladern i l’Avinguda de Canyamel.

L’òrgan de contractació és la Junta de Govern Local pel departament de Vies i Obres, amb caràcter d’urgència. El termini de presentació d’ofertes acaben dia 4 de març de 2016.

S’han presentat com a dos lots:

Lot nombre1: Obres Sa Font de Sa Cala per un import de 74.413,62€

Lot nombre 2: Obres Autovia Joan Carles I per un import de 101.097,45€

L’Import de la totalitat dels lots és de 175.511,07€

El termini d’execució per a cada Lot és DOS MESOS

L’únic criteri a considerar serà el preu. En conseqüència, el contracte s’adjudicarà a l’oferta econòmicament més avantatjosa, de conformitat amb l’establert a l’article 150.1 i 151 del TRLCSP.


Actuacions a sa Font de sa  Cala

Autor del projecte és Emilio Pou Feliu (enginyer Civil).A  la seva memòria  tècnica comenta:

-L’objecte del projecte és la definició de les actuacions necessàries, descripció detallada i valoració de les mateixes per a dur a terme el manteniment de les voravies i asfalt en la zona de Sa Font de Sa Cala... 

L’estat en què es troben les voreres i vials de la zona de Sa Font de  Sa Cala, objecte d’aquest projecte,  aconsellen que siguin dutes a terme una sèrie d’actuacions amb la finalitat de millora aquestes condicions. Ens trobem a zones on el paviment de la vorera s’ha aixecat degut a les arrels dels arbres existents i deteriorament i altres trams sense enrajolar. Així mateix existeixen  vàries zones on el paviment asfàltic es troba en molt mal estat, per la qual cosa serà necessària la seva reparació.

Els vials objecte d’actuació  són:
- C/ Sa Gatova
- C/ Sa Murta
- C/ Aladern
- Avenida de Canyamel

Les activitats de manteniment a executar inclouen les següents actuacions:
- Demolició parcial i reposició de les voreres existents.
- Execució de guals peatonals i per a vehicles
- Demolició parcial i reposició de paviment asfàltic.
- Apedaçament i reposició del ferm asfàltic.
- Reorganizació de places d’aparcament pàrquing  C/Aladern i Av.Canyamel

Prèviament a l’inici de les obres , el contractista juntament amb el responsable municipal del contracte inspeccionaran  l’estat dels carrer de Sa Font de Sa Cala i senyalitzaran els punts concrets on s’haurà de realitzar cada un dels treballs 

Més informació a http://www.ajcapdepera.net/imgdb/archivo_doc37982769.pdf

 

Manteniment Autovia Joan Carles I

Autor del projecte és Emilio Pou Feliu (enginyer Civil). A  la seva memòria  tècnica comenta:

L’objecte del projecte és la definició d’actuacions necessàries, descripció detallada i valoració de les mateixes per a dur a  terme per a dur a terme el manteniment de les voreres i l’asfalt de l’autovia Joan Carles I.

L’estat actual en què es troben les voreres de l’avinguda objecte del projecte aconsella que siguin dutes a terme una sèries d’actuacions amb la finalitat de millorar aquestes condicions. Al llarg de l’autovia, ens trobem amb zones on el paviment de la vorera s’han aixecat degut a les arrels dels arbres existents, altres on existeix una surera amb la soca i el paviment de la vorera s’ha deteriorat i altres trams sense enrajolar.



Pel que fa a la descripció de les obres, les activitats de manteniment a executar, inclouen les següents actuacions:

-Retirada de de soques i reparació de la vorera
-Demolició parcial i reposició de les voreres existent. Execució dels guals per vianants i per a vehicles.
-Demolició parcial  i reposició del paviment asfàltic

Abans de l’inici de les obres el contractista amb el responsable municipal del contracte inspeccionaran l’estat de l’avinguda Joan Carles I i assenyalaran els punts concrets on s’hauran de realitzar cada un dels treballs.

Més informació a  http://www.ajcapdepera.net/imgdb/archivo_doc37982767.pdf

 

Nota al marge:
Cal recordar que al Ple de dia 3 de setembre de 2015 s'aprovà amb els vots favorables de PSOE i MÉS, i l'abstenció del PP, la modificació dels pressupsot/crèdit extraordinari per la sustitució de voreres Joan Carles I amb càrrec del superàvit pressupsot 2015, a proposta de la regidora d'Hisienda, per un import de 108.000 euros. Aquesta actuació no arribà efectuar-se en el 2015. Després, en el pressuposts del 2016 s'incorporà una partida per adobar les voreres de l'autovia Joan Carles I, que ara se liciten.

El ple de dia 3 de setembre de 2015 rebutjà una modificació de crèdit per a asfaltar els carrers de Canyamel i Sa Font de Sa Cala. L'oposicó trobà que la proposta no especificava les actuacions a fer.
Després de negociar i acceptar les propostes de l'oposició (que detallaven els carrers i les actuacions puntuals que s'havien de fer) s'aprovà la modificació del pressupost de 2015 al Ple de dia 13 d'octubre de 2015( votaren a favor PSOE, PP, MÉS i ES Grup) . No s'arribà a executar i se va incloure una partida al pressupost del 2016 amb el mateix fi.