El dimecres dia 10, una delegació de Capdepera fou rebuda a la Universitat de les Illes Balears, com a reconeixement a la tasca de suport als estudiants universitaris del poble, en forma de besques d'estudi. Com coneixeu de la informació que "Cap Vermell" ha ofert en cada convocatòria, es tracta d'una iniciativa del nostre Ajuntament que compta amb el patrocini d'un grup d'empreses locals i que, des de la Universitat ha estat posat com a exemple i qure hauria de servir d'estímul a altres municipis per tal d'endegar iniciatives semblants. Precisament en la convocatòria del 2015 han estat 21 les beques atorgades.

L'acte, celebrat a la UIB, va estar presidit pel rector, Llorenç Huguet, qui va expressar el seu reconeixement a la delegació gabellina. Aquesta estava encapçalada pel batle, Rafel Fernàndez i, a més, hi foren el regidor d’Educació, Pere Terrassa; el representant de l’associació hotelera Firstsun Mallorca, Joan Ferrer; el representant de Platges de Capdepera, Nicolau Balaguer; Pep Riera, d’Electrohidràulica Llevant; Montserrat Amengual, de Viva Hotels i Prinsoltel; Miquel A. Flaquer, d’Aigües Capdepera; Pere Soler, del Grup STeH. Per part de la Universidad, hi assistiren, a més del rector Llorenç Huguet, Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat;  Bartomeu Deyà, degà de la Facultat de Turisme i Luís Vegas, director gerent de la Fundació Universitat-Empresa de la UIB.

"Cap Vermell" també es felicita per aquesta línia de col·laboració de l'empresariat local i la seva implicació en el desenvolupament acadèmic dels nostres estudiants. Que sigui per molts d'anys.