Juan Antonio Carballo, de la Federació Canària, es proclamà campió d’Espanya de Caza Fotosub Apnea 2015, en la seva vint-i-cinquena edició, revalidant el títol per quart any consecutiu. La competició es va disputar el passat divendres dia, 9 en aigües de cala Gat, tot i que inicialment estava previst que tengués lloc a la zona de cala Lliteres, però l'estat de la mar obligà al canvi d'escenari.

En segona posició va quedar Xavier Salvador Costa, de la Federació Catalana, i en tercer lloc Isidro Felipe Pérez, també de la Federació Canària.



El pòdium femení el varen formar, en tercer lloc Abigail Martínez, de la Federació Canaria; segon lloc per a Regina Malles, de la Federació Catalana, i en primer lloc i campiona d’Espanya femenina, per a Irene Mestre, de la Federació Catalana.



Per federacions, la Canària va quedar en primera posició.
 

Federció Canària

L'acte de lliurament de medalles als guanyadors va tenir lloc en el decurs de la Verbena Marinera, la nit del dissabte. A l’acte hi foren presenrts el batle de Capdepera, Rafel Fernández; el president de la Federació Balear d’Activitats Subaquàtiques, Joan Mas; Enric Redondo, en representació de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques (FEDAS); el president de la Confraria de Pescadors de Cala Rajada, Pedro Mercant, i el director general de Pesca del Govern de les Illes Balears, Joan Mercant, entre altres autoritats.


Federació Balear

 
En total, els 35 participants varen presentar 14.012 fotografies i es varen capturar imatges de 82 espècies de peixos diferents.