"Ara és una ampla majoria de diputats del Parlament de les Illes Balears que tenen el compromís d'acabar aquesta obra tan necessària pel Llevant" manifesta la Plataforma.



El grup parlamentari de PODEM ILLES BALEARS, amb els parlamentaris Baltasar Picornell (delegat de medi ambient del partit) i Aitor Marrás han rebut a la plataforma pel tren de Llevant, representada per Pere Cortada i Margalida Ramis (portaveu del GOB). Han assistit a la reunió els cercles de Capdepera i Son Servera que han convocat la reunió.

Alberto Jarabo,en nom del grup parlamentari de PODEM ILLES BALEARS ha signat el compromís pel tren de Llevant i ha manifestat que recolzarà i impulsarà des de el Parlament Balear i al Congrés de Diputats totes les iniciatives per tal que es duguin a terme les inversions previstes al conveni ferroviari i s'acabin les obres del tren de Llevant aquesta legislatura.

La plataforma pel tren de Llevant no pot més que mostrar la seva satisfacció davant el compromís de PODEM. D'aquesta manera és una ampla majoria de diputats del Parlament de les Illes Balears que tenen el compromís d'acabar aquesta obra tan necessària pel Llevant.
 


Jorge Sans (a la foto devora els dos diputats de PODEM), coordinador del Cercle de Capdepera, juntament amb els companys del cercle de Son Servera, han estat els artífexs de que PODEM s'hagui sumat al compromís  per cercar el finanaçament i acabar les obres aquesta legislatura.