La policia local qualificà la seva actuació d’heroica



El jove,Toni Serra Moll, veí de sa Font de sa Cala i practicant dels esports nàutics, ha estat notícia a la premsa de Mallorca i a les xarxes socials. Molts l’han felicitat, i nosaltres ens hi afegim, per la seva actuació el passat diumenge a la platja de sa Font de sa Cala, quan rescatà un turista francès de 70 anys en perill de morir ofegat.

En Toni, que practicava surf aprofitant les onades de més d’un metre, va observar com,  per més que onejava la bandera vermella, hi havia un cos que surava cap avall a una zona a prop de les roques, a més de cent metres de la paltja, la qual cosa impossibilitava que el socorrista el pogués veure.

El jove no dubtà d'apropar-se a l'home per a rescatar-lo, amb la seva taula de surf. Com que no va poder aixecar el cos, li va treure el cap de l'aigua i l'arrosseà fins a la platja on l’esperaven els sanitaris del 061, que aconseguiren reanimar el turista francès i després el traslladaren a l’Hospital de Manacor.

La ràpida actuació d’En Toni Serra va salvar la vida del banyista que, imprudentment, va ignorar la bandera vermella que informava del mal estat de la mar i era arrossegat mar endins.


Això ho contava a Ultima Hora el passat dimarts, que li dedicà portada i una plana de successos. Desprès de la publicació de la notícia, en Toni ha rebut nombroses felicitacions i ha comentat al seu facebookGràcies a tothom per felicitar-me pel que vaig fer, però vaig fer el que qualsevol altre hagués fet en la mateixa situació Smile

Enhorabona Toni.

Imatges
Ultima Hora 03/09/2015

Més informació i accés a l'article sencer:
http://ultimahora.es/sucesos/ultimas/2015/09/02/160555/surfista-rescata-banista-anos-ahogaba-capdepera.html#tabs-media-video