Una legislatura més, Mateu Melis encapçalarà
                                              una renovada candidatura d'aquesta agrupació local



El passat divendres dia 17, a la sala polivalent del Teatre, va tenir lloc la presentació de la candiatura d'Es Grup, en vistes a les eleccions municipals del proper mes de maig. Una candidatura amb moltes cares noves, però amb un "vell" timoner, en Mateu Melis, qui, una vegada més, optarà a la batlia del nostre poble.



L'acte va comptar amb una nodrida presència de públic, que va omplir la sala, entre el qual moltes cares conegudes dels altres partits polítics que concorren a les eleccions..., i d'algun que no s'hi presenta. I tot va discórrer amb senzillesa i eficàcia, a partir de la presentació que va fer una cara també molt coneguda de la política local: en Tolo Alzina "Cuní". Aquest va donar pas a la intervenció al segon de la llista, Bernard Boutique, un fitxatge recent d'Es Grup.

   

Finalment, va ser el mateix cap de llista, en Mateu Melis, qui va tancar el torn d'intervencions, per a reiterar la vocació municipalista del partit, sense lligams ni fermadures exteriors i, per tant, en disposició de prendre les millors decisions pensant només en el el nostre poble. I tot a partir d'un altre dels eixos del que Es Grup considera essencial: una gestió eficaç dels recursos disponibles.





L'acte va acabar amb la presentació de cadascun dels membres que integren aquesta candidatura, que no són altres que els següents:

1 Mateu Melis Tous

2 Bernard Boutique

3 Javier Yañez Garrido

4 Margarita Rico Sans

5 María Pilar Muñoz Martínez

6 María Celeste Alameda González

7 Emilio José Pacheco Ruiz

8 Cristina Valero Cano

9 Nathalie Boutique

10 Alekos Carril Solís

11 Guillem Muntaner Ribot

12 Margarita Ribot Flaquer

13 Almir Mustafá Demir

14 Marta Juan Rosselló

15 Damián Gelabert Rosselló

16 Karianne Johansen

17 Fabian Sebastian Boutique

18 María Ribot Maimó

19 Jesús Manuel López Jiménez

20 María Pilar Sanchez Muñoz

21 Antonio Juan Salom