El batle nomena Albert Llull regidor d'esports i Carme Riera regidora de turisme


Tot fa pensar que ha estat a petició de UCAP veient la mala gestió de l'àrea esportiva.
Ni aquest partit, ni el consistori han emès cap comunicat que ho expliqui.

Que l'Ajuntament va de rota batuda és vox populi. No se'n surten i els nirvis i les males respostes estan a flor de pell. Cada dia es comenten incidents en què els diversos regidors són incapaços de resoldre el dia a dia. I molt manco de planificar a curt termini. Tothom sols vol parlar i fer gestions directament amb el batle.

Aquest "canvi de cromos" és un pegat més vistes les dificultats de gestió que té Carme Riera. Sembla que el tancament de la piscina fou, en gran part, el desencadenant de la situació, juntament amb el darrer plenari.

Recordem que al plenari de dia 1 de febrer hi hagué la darrera remodelació del Consistori on Albert Llull ostentava les àrees de Medi Ambient / Turisme / TIC / Empresa Pública i Carme Riera les d'Esports / Mobilitat / Protecció Civil / Sector Primari.

Ara, tot segons rumors i a expenses d'un comunicat oficial, les noves àrees quedaran així:

Albert Llull: Medi Ambient / Esports / TIC / Empresa Pública
Carme Riera: Turisme / Mobilitat / Protecció Civil / Sector Primari

Tot i que no seria gens estrany que les àrees de mobilitat i protecció civil també canviassin de responsable.

Així les coses, sembla que la desfeta d'UCAP cada vegada és més evident, llevat de la regidora Catibel Llabata, que va agafant per moments el timó i la responsabilitat del grup municipal.

Esperam confirmar la notícia a l'espera que es dignin fer un comunicat oficial, bé des d'UCAP, bé des del Consistori (per cert el responsable de comunicació és Albert Llull). I això passa tot just quan aquest equip de govern ha arribat a l'equador de la legislatura.