Si la festa la fa la gent, aquí tenim festa per bona estona


Aquest és d'aquells reportatges anuals que necessiten poques paraules. L'explicació la donen les imatges molt millor. És la festa, l'esclat de la festa, la sortida de la gent al carrer, la manifestació del desig de trobada i participació. El passacarrers d'El Carme és un d'aquells esdeveniments que conciten l'ànim del poble i l'impulsen a prendre part.

Amb personal com aquest, que esdevé icona d'un acte lúdic, un punt esbojarrat, un molt d'alegre. Són en Danús i el seu mehari, amb en Joan Campins de copilot, repartint paperí a les totes.




I tot seguit, els de sempre: el grup de xeremiers, la Banda de Cornetes i Tambors, Els Que Ningú Vol, la Banda de Música... i  nins i nines, i pares i mares i padrins, darrere, darrere, en un entorn eminentment turístic però demostrant que, així i tot, es pot fer festa de poble, això és, festa popular.



















Ja en el moll, uns altres habituals d'aquesta jornada: el grup d'animació infantil Tipi-Tipi-Top, amb les seves cançons i les seves danses, aconseguint que la menudalla s'engresqui i no parir de saltar mentre l'actuació es perllonga.







A mita actuació dels Tipi-Tipi-Top, la comissió de festes aprofità per lliurar la camiseta commemorativa de les festes d'enguany a la guanyadora del concurs de dibuix, el qual n'és ara el motiu central. Ella és na Dessiré García Mesa (Col·legi s'Auba), a la qual donam l'enhorabona,.



I per acabar d'adobar-ho, un fi de festa espectacular amb el grup Batucap, tota una explossió de ritme i de sincornització. Es varen lluir i la gent va xalar fins que va callar el darrer toc de tambor. Una passada!






Entre una cosa i altra, les festes han començat molt bé. Si acaben igual, podrem dir que han estat rodones. Així sigui.