Herbes de can Planetes passa comptes...




L’assemblea dels integrants del grup Herbes de Can Planetes, en reunió mantinguda el passat dia 23 de juny, va decidir donar tots els beneficis a  del passat Mercat Medieval 2103  a les següents entitats:

-Dentistes sobre rodes

- Acció Social a Capdepera / Caritas Capdepera

- Apadrinament nines Madagascar (continuació del projecte del 2012)

-Menjador social exalumnes Montision

-Can Gazà, Institut contra l’exclusió social (continuació de l’ajuda de l'any passat)

-Asociació Zaqueo (continuació de l’ajuda de l'any passat)

La quantitat a repartir enguany arriba als  4.200 €., i s’acordà repartir la mateixa quantitat a cada associació/ONG, és a dir 700 € per a cadascuna. Cal recordar que, d’uns anys ençà, feim una aportació de1000 euros per a microcrèdits als camperols de Madagascar, que puntualment ens retornen, en recollir l’anyada i vendre els  productes. Aquests diners cada any són aportats de nou.

Una vegada més, aprofitam per donar les gràcies a tothom que col·labora amb nosaltres, organitzant la paradeta, fent torns, preparant les herbes i els gelats i..., com no, als incondicionals que cada any pugen al Castell a fer una xumadeta i a menjar galetes,  o als que gaudeixen del gelat més original del mercat.  Entre tots féreu possible que la nostra presència al Mercat Medieval fos un èxit, ja que vàrem esgotar tot el material, tant les famoses herbes de Can Planetes com el gelat.

Per acabar, el nostre reconeixement i suport a totes les ONG, especialment a aquelles a les quals feim arribar la nostra modesta aportació, ja que són les que fan el vertader esforç, dia a dia, en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social

Molts d'anys i fins el  Mercat Medieval 2014. Les Herbes ja maceren ... pacientment esperen el Mercat Medieval 2014!