Image
    Divendres dia  25 de gener els escolars de S’Auba i S’Alzinar, concretament els cursos de primer a quart, pogueren gaudir d’una representació teatral al Teatre Municipal. Es tractava de l’obra “Tots som iguals”, a càrrec de la companyia “Castigats sense pati”. La representació aconseguí  implicar els alumnes, que s’ho passaren molt bé, a més de transmetre un missatge clar de tolerància i respecte a les diferències. Els actors, música i elements tècnics resultaren molt adequats per al públic a qui anava dirigida l’obra, que resultà amena i divertida.
   D’altra banda, la funció prevista de l’òpera “El barbero de Sevilla”, s’ha ajornat per al proper dimecres a causa de l’afonia d’un dels protagonistes.

Image

    El Rei Carnestoltes convida als alumnes a preparar-se per al proper divendres, dia en què se celebrarà la rueta de s’Alzinar. Aquest singular personatge visitarà les aules i convidarà a tots els alumnes a participar de la festa de Carnaval. Així cada dia de la setmana proposarà venir a l’escola amb un cosa, un capell, alguna cosa pel coll, etc..

   El col·legi s’Alzinar rebé la segona visita del departament d’Educació i recursos de la Fundació Deixalles, que pretén fomentar l’ús de diversos materials de rebuig com a element creatiu. Així per Nadal ens presentaren idees per a decorar les aules i passadissos, i ara ens han mostrat  com fer diversos jocs de pati amb materials reciclats.
Properament hi haurà altres propostes com fer collars i abaloris,  disfresses, jocs de taula...