Juan Miguel Morales, guanyador del concurs Mr Gay Pride Mallorca 2013





Dissabte, dia 25 de maig, va tenir lloc a la plaça dels Pins la Gala d'elecció de Mister Gay Pride Mallorca. Aquesta edició tornà a comptar amb el recolzament de l'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera, a més d'altres empreses locals, considerant l'event com un element important de promoció turística de Cala Rajada. 



Amb una bona presència de públic, que en tot moment va animar els participants, va comptar amb la participació de sis aspirants al títol de Míster Gay Mallorca, que representarà a Mallorca en la final de Madrid (dia 5 de juliol) a la plaça Callao.



La presentació de l'acte va anar a càrrec de Jesús Guerrero i Bernard Boutique, que actuà com un vertader professional, que donaren molta agilitat a la gala. En l'apartat d'actuacions musicals hi participaren el cantant Javi Mota, que cantà vàries cançons que varen ser corejades pel públic assistent, i el grup Innocence que va interpretar dues cançons amb unes bones coreografies.



Pel que fa al concurs comentarem que va guanyar Juan Miguel Morales Carrasco, un granadino resident a Manacor, essent els primer finalista Gonzalo Jalao Valverde i el segon finalista Vicente Bennàssar Serra. Com a novetat se trià a Camilo com "chico Me tonic", la beguda patrocinadora del concurs.



El jurat va comptar, entre d'altres amb el batle de Capdepera, els regidors de Turisme i Cultura, un representant de l'Associació Hotelera i el guanyador de l'anterior edició Xisco Reus. 





Rafael Fernàndez comentà que hi ha l'intenció de seguir recolzant aquesta gala en properes edicions.



La gala acabà passada la mitja nit, i la festa seguí a la discoteca Keops.