Cales de Capdepera/First Sun Hotels
l'escollí en l'assemblea celebrada el passat divendres






Divendres, 24 de maig, va tenir lloc a l'hotel n'Aguait l'assemblea ordinària de l'Associació Hotelera. A  l'esmentada assemblea se va tractar diversos temes com ara la memòria del 2012, l'informe de gestió i la proposta de pressuposts pel 2013. També va tenir lloc la renovació de càrrecs de la junta i l'elecció del nou president. Cal recordar que Rosalia Vidal ara era la presidenta provisional des de la dimissió de David Riera. 



El nou president, Lluís Rocha, té una dilatada experiència en el món de l'hoteleria en el nostre municipi. Actualment és director de l'hotel Cala Gat i Baviera i co-gestor de Na Taconera.



Després de l'assemblea, els assistents se varen fer la fotografia i van gaudir d'un excel·lent dinar en els salons de l'hotel Aguait  servit pel Restaurant PARR.



El nou president va dirigir unes paraules als assistents ( reproduirem el seu discurs a un altre article) marcant els reptes del turisme a Capdepera i demanant actuacions. 



Per la seva banda el director general de Turisme del Govern Balear, Jaume Martínez Llabrés, va  recollir les propostes i se va oferir a fer feina amb l'associació hotelera de Capdepera.



Per a acabar el batle de Capdepera, Rafael Fernàndez, va felicitar al nou president i se va posar a la seva disposició per a treballar conjuntament amb el sector hoteler.



A més de l'assistència de membres de l'associació i les autoritats comentades, van assistir a la reunió el vicepresident  de l'Associació Hotelera de Mallorca, Joan Massanet, i la gerent, Immaculada de Benito.