El passat dissabte 18 de Maig l’Hotel Bella Playa & SPA (Cala Rajada) celebrà el seu 50 aniversari (1963-2013). Per aquest motiu es va dur a terme al propi establiment un sopar de gala y una festa amb l’assistència de un gran nombre de TTOO i Agencies col·laboradores, accionistes, autoritats, representants de la Federació Hotelera, ex-empleats i treballadors, industrials, proveïdors i multitud d’amics.



El director Sr. Gabriel Flaquer va repassar breument els cinquanta anys de la historia de l’hotel. Una historia plena de vivències, esforços, sacrificis i dedicació a la industria hotelera. En el seu discurs destacà als seus familiars avantpassats que construïren  i gestionaren l’hotel durant dues generacions i que posaren les bases actuals de l’hotel. Així mateix agraí als treballadors, que amb la seva fidelitat i professionalitat, han fet possible que un somni que s’inicià fa cinc dècades continuï sent encara avui una realitat. També agraí als TTOO i Agencies de viatges la confiança que durant tant d’anys han dipositat en l’establiment i assegurà que gràcies a les exigències dels clients s’han anat renovant i adaptant a les necessitats i requeriments actuals. El Sr. Flaquer assegurà que el Bella Playa & SPA forma part de l’historia de l’hosteleria mallorquina i aquests 50 anys l’avalen.       



El batle de Capdepera, Sr. Rafael Fernandez, en nom de l’Ajuntament, va tenir unes paraules d’agraïment a la família Flaquer i a la resta d’accionariat per la contribució de l’Hotel Bella Playa & SPA al turisme local. Assegurà que es un orgull que un establiment pugui complir 50 anys amb un nivell de competitivitat tan alt i anima als actuals gestors a seguir per la senda del turisme de qualitat. Va expressar el seu convenciment que s’ha d’apostar per la formació i professionalització dels treballadors com eina de millora.       



L’Hotel Bella Playa & Spa fou uns dels pioners del turisme a Cala Rajada. Actualment compta amb 214 habitacions i te la categoria de quatre estrelles i està situat devora la platja de Cala Agulla.