Els darrers dies d’abril van estar marcats per un temporal de Llevant, molta humitat i unes temperatures baixes. A les nostres pàgines us hem ofert imatges de les onades i del temps boirós, ara us mostrarem alguns efectes...



Tota la zona de la costa entre Cala Gat i Font de Sa Cala ha estat batuda per una forta maror que activà les primers graus d’alerta. No podem comptar molts de danys, afortunadament, però zones que fa uns dies havien estat “netejades” dels efectes de l’anterior temporal del mes de maç han hagut de rebre noves intervencions. Així la brigada municipal i Coexa han fet net els passeigs de Cala Gat, el passeig marítim o  Sa Pedruscada que va tornar a omplir-se de brutor, arena i pedres tretes per la mar.








La passarel·la de n’Aguait s’ha tornat a espenyar. Encara resta per a ser adobada, però les fustes encara són a la platgeta.



S’ha de dir que, en moment de publicar aquesta nota, ja s’han adobat la majoria de desperfectes i l’actuació pel que fa a la neteja, ha estat ràpida i eficaç per part dels responsables de manteniment de l'Ajuntament i Coexa.

A Son Moll se retirà manualment tot el que havia tret la mar.



Com veis tambè s'acumularen restes de posidònia a la vorera