Presentació de la XI Mostra de teatre, música i dansa de Capdepera, amb el lliurament de premis del concurs de dibuix i la representació de " La moixa amb botes"



Ni més ni manco que onze anys fa que Capdepera celebra la Mostra de Teatre, Música i Dansa infantil i juvenil i dissabte horabaixa al teatre municipal es va inaugurar una nova edició.

Des del 26 d’abril fins el 30 de juny Capdepera gaudirà de nou obres dels nins i nines del municipi. Actuaran els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Capdepera;  els alumnes del taller de teatre del Centre Jove; els alumnes del taller de teatre AMIPA s’Alzinar, els alumnes del cicle superior de CEIP s’Alzinar; alumnes de l’escola de ball “Capdepera en joc”; alumnes de l’Escola de Música; alumnes  de l’escola de ball Gimnasio Capricho Club; i alumnes de l’Escola de Ballet Stylo. A més la mostra es va inaugurar amb l’obra musical de Martí Sàez, La Moixa amb botes.

Els nins i nines de Capdepera representaran obres com Nit sonades, de Jeroni Morey, Entre Nosaltres, d’Arnau Serra, balls de dansa moderna, Una altra història de na Caputxeta vermella, adaptada per Arnau Serra, Arion i el dofí, per molts d’anys Cantània.

L’acte de presentació va anar a càrrec dels alumnes de teatre del Centre Jove amb la col·laboració del batle de Capdepera, Rafel Fernández, la regidora de Cultura, Carmen Corraliza, la regidora d’Educació, Antònia Caimari i el regidor de Joventut, Fernando Martínez.

El batle va aprofitar l’ocasió per agrair a tots els participants el seu esforç per fer la mostra de teatre any rere any, i sobretot als pares per dóna’ls-hi suport i apostar per l’educació.

Les autoritats varen lliurar els premis als finalistes i guanyadors del concurs de cartells. El primer premi i portada del programa va ser per Miquel Àngel Barceló, de 6è de S’Alzinar, la contraportada per Enrique González de 5è de s’Auba. Els detalls per Paula Fullana, Michelle Beilfuss, Francisco Hermosa, Anne-Victoire Siess, Gastón Machado, Clàudia Fernández.



Després del lliurament de premis se va representar l'obra "La moixa amb botes", una adaptació molt peculiar del conte clàssic a càrrec de Martí Sàez. Amb format musical l'obra fresca i divertida, va recrear el conte amb moltes referències a l'actualitat política i social. Els espectadors, tant nins com grans, vam gaudir de debò de la posada en escena, del vestuari, del maquillatge, de les cançons i de les coreografies...vaja de tota l'obra.



Els actors treuen l'obra amb tota solvència i impliquen als nins i nines que acaben cantant i fent banballetes participant de l'espectacle. 



Ens agradà molt aquesta obra, tot un encert per la presentació de la Mostra. Enhorabona al director, actors i tècnics.