El Correllengua, perquè la flama del català no s'apagui

La Columna Gaspàr Bennàssar sortí de Cala Rajada




Tot Mallorca s'hi ha sumat, una vegada més. És el Correllengua, una expressió de la voluntat d'un poble de no ser arraconat, la decisió de lluitar fins on sigui per defensar les senyes d'identitat, amb la llengua com a estendard.
L'anomenada Columna Gaspar Bennàssar partí de Cala Rajada, amb una mica de retard. Eren passades les 10 i, davant el Centre Cap Vermell hi trobàrem representants de tots els partits polítics del Consistori... tret del PP. El batle va córrer el primer relleu.





Pels carrers de Cala Rajada, la flama de la llengua va anar a cercar l'autovia Joan Carles I, en direcció a Capdepera.





Els corredors arribaren a la plaça de l'Orient, costa amunt, però amb una rialla de satisfacció a la boca. A la mateixa plaça es va llegir el manifest del Correllengua.









I altra vegada a córrer, s'ha dit. Cap a Son Servera, amb ganes, sense defallir.



Passat el túnel dels Vidriers es va produir el relleu. Els corredors serverins esperaven la flama, que recolliren per a traslladar-la al seu poble. I d'allà cap a Sant Llorenç, Artà... fins a Pollença, on estava previst arribar cap a les 19,30.









Capdepera i Cala Rajada hi volgueren ser, per dir que el català és la nostra llengua, a despit de les envestides a què se la sotmet. Enhorabona a tots els participants.