Dia 26 d'Abril els dos integrants de la Volta a Mallorca en monocicle arribà a Capdepera.









Capdepera va ser la final de la 13a etapa (procedien de Porto Cristo) i, malgrat la pluja, posaren sonrients per a Cap  Vermell. Són a punt d'acabar la seva aventura, de fet els queden dos etapes. Demà (per dia 27) seguiran cap a Artà.

Si voleu saber més o col·laborar, aquesta és la seva web http://monociclomallorca.blogspot.com.es/



Us oferim la crònica de les etapes 13 i 14, relacionades amb Capdepera, corresponents a divendres dia 26 i dissabte dia 27. Jornades especialment dures per la pluja.

Dia 13 Porto Cristo-Capdepera

Avui comença el dia amb molt bon rotllo fent acudits a casa de Jaume i amb cafè, molt cafè, la veritat és que les cames les teníem entumides, ja són 330 km de tornada i els nostres cossos comencen a notar el cansament en totes les seves formes. A les 11'00 havíem quedat amb els nois del GOB de Manacor per fer una roda de premsa a s'Estany d'en Mas on ens hem conegut i fet unes fotos amb Joan de l'Ultima Hora per recordar a l'ajuntament de Manacor de que no porti a terme més urbanitzacions en aquesta àrea. Ha estat també una jornada d'una hora molt amena amb aquests nois que ens han posat al dia de coses molt interessants del medi ambient i els seus malvats agressors immobiliaris. Agafem cotxe per anar on va quedar l'etapa anterior en Porto Cristo i ens preparem per reprendre una etapa que promet ser com menys "poc avorrida". Després de pedalar 4 km ens endinsem en s'Illot per dinar amb Andreu "Mr Carrot" on ens ho hem passat pipa menjant una amanida de pasta de primera i de segon també. Avui era un dia d'aquells que veus la pluja que no cessa i penses que el teu destí no va més enllà d'un sofà, una manta i unes pelis amb crispetes però de sobte despertes i t'adones que aquestes vestit amb unes maies amb farciment que poc té a veure amb un sofà i que t'has de col·locar el vestit d'home estel per sortir a pedalar 25 km. Efectiviwonder, dos minuts després estàvem acomiadant d'Andreu anant pel passeig de s'Illot en plena pluja per completar la nostra gesta. Uns km més enllà i amb la pluja deixant-nos tranquils ens adonem que el monocicle de Guille no furula bé i que va frenat, se li ha mogut l'eix de la roda i Guille tira espurnes perquè no tira un carall. A sobre no s'ha portat ningú les eines i estem en Costa dels Pins demanaant qui tindrà una clau allen per millorar la situació. Però en qüestió de 10 minuts trobem una obra, amb tan bona sort, que ens regalen la clau que just fa falta a Guille per reparar la fallida. La sort ens acompanya!!

Avui hem provat el monocicle-trekking, una nova modalitat que consisteix a passar per llocs molt xungos, que no passaries gairebé ni caminant encara que et paguessin, però amb un monocicle a l'esquena per posar-ho més difícil. La recompensa: unes fotos super guapes i camí estalviat, val la pena passar estones de cangueli!



Arribem a Canyamel per veure que segueixen fent obres a dojo i ens dirigim a Capdepera el més ràpid que podem per a completar els 29 km de l'etapa d'avui. Allà ens esperen uns amics de Guille, David i Cristina amb la seva família que són un amor i ens han acollit d'allò mes bè. Gràcies Guapos!



Demà serà el dia 14 i només falten dos dies per acabar! Anem això és bufar i fer ampolles boig!

Dia 14 Capdepera-Ca'n Picafort

Passats per aigua! Ja van tres jornades d'aigua interminable amb aquestes pintes anem per les carreteres de Mallorca per no mullar-nos.

Ja hem completat el perímetre de l'illa, es pot dir que el retorn a Mallorca s'ha fet!!!!!

Ja només falta arribar a Sineu, al lloc d'origen, al naixement d'aquest projecte, d'aquesta festa amb més festa ja que demà domindo 28 se celebra a la carpa el cabaret Esperança a les 12'00 del migdia on farem l'arribada i finalització de Volta a Monocicle 2013!!

Us esperem a tots i totes!!