Emotiu homenatge a Miquel Garau Orpí "Maia"



Miquel Garau Orpí “Maia” va celebrar el passat dia 25 el seu centè aniversari i se li va retre un homenatge a la sala de plens de l’Ajuntament de Capdepera. El batle del municipi, Rafel Fernández, va desitjar-li els molts d’anys i li va fer entrega d’una placa commemorativa.

Amics, veïnats i familiars s’aproparen fins a l’Ajuntament per acompanyar l’amo en Miquel i la seva família en una data tan especial, i junts gaudiren d’una festa d’aniversari amb pastís i espelmes incloses.

La Coral Gabellina i el grup de ball de bot Castell de Capdepera varen animar la festa i interpretaren un seguit de cançons per a tots els assistents. Per acabar, un bon àpat i moltes felicitacions a l'amo en Miquel i la seva família de part tots els presents.

A l’acte hi assistiren també diferents regidors de l’Ajuntament de Capdepera i representants de La Caixa, que també li entregaren una placa alusiva.

Miquel Garau nasqué a ses Set Cases, a Capdepera, el 25 d’abril de 1913. Va treballar durant la seva vida de conrador, tot i que també va estar a la cimentera que tenia la seva família i a una tafona. Ha tengut una filla, na Francisca, dos néts i dos besnéts. Gaudeix de bona salut i d’independència, ja que cada dia es fa el llit, es vesteix i fins i tot, agafa la roba neta de l’armari si la seva filla no ha tengut temps de preparar-la-hi. Camina per la casa sol i sense ajuda, berena i gaudeix de fer una estona d'exercici amb la bicicleta estàtica. Després  dorm una estona i mira la televisió que té a l’habitació. Viu amb la seva filla i el seu gendre.