Primera vícitma de la temporada


La Guàrdia Civil investiga la mort d'un turista alemany de 35 anys que s'ha precipitat des del balcó d'una habitació de l'hotel Aguait , després d'ingerir grans quantitats d'alcohol.

Segons han informat fonts de l'Institut Armat, l'home ha estat trobat a les 08.00 hores pel personal de l'hotel, després que el seu company d'habitació, després de despertar, cridarà a la recepció perquè no es trobava en l'estada.

Així, la Guàrdia Civil contempla dues hipòtesis principals ja que tot apunta que el jove va sortir al balcó amb la intenció de creuar d'una habitació o una altra, on es trobaven els seus companys, o va caure a sortir a la terrassa al trobar-se en estat ebri.

L'home s'ha precipitat des d'un segon pis -que en aquest cas per l'altura equival a un tercer- i el seu cadàver ha estat aixecat a les 10.15 hores, segons han informat les mateixes fonts.

La mort s'ha produït a una hora indeterminada d'aquest divendres a la nit, que s'aclarirà quan avancin les investigacions. Segons han relatat, l'home hauria estat bevent des de la tarda i desprenia una forta olor a alcohol, quan ha estat trobat.