L'Ajuntament ha presentat el projecte per a adobar les deficiències del femer de Son Barbassa








Fotografia publicada a UH, en febrer de 2012


Hem llegit a l'Última Hora de dia 2 de gener de 2012, un article en què se comenta que "L'Ajuntament ha rectificat les  deficiències del  projecte del femer de Son  Barbassa. La setmana passada va remetre, el nou projecte, a la Direcció General de Medi Ambient que ha d'informar sobre el projecte i, si es positiu, se preveu realitzar les obres de clausura del femer el més aviat possible".

A l'article se recorda que les deficiències van ser detectades l'any 2010 per l'oposició quan després de donar-se per acabades se va produir un moviment de terres. Se va detectar que hi havia massa pendent i el drenatge era inadequat. A partir d'aquí l'ajuntament ha hagut de moure's per resoldre el problema i redactar un nou projecte que acabi amb el segellat definitiu del femer. Cal recordar que el projecte és finançat amb fons europeus en un 95%, que s'haurien de tornar, en cas de no produir-se la clausura definitiva en els terminis establerts (de fet ja hi ha hagut una prorroga d'un any). 

Ara queda esperar la decisió de Medi Ambient i l'inici de les obres aviat. Esperem que aquesta vegada definitivament, per part de tots, se faci la feina ben feta.