Per primera vegada, un gran creuer s'apropa a les nostres costes
i està previst que s'hi quedi fins el proper dia 1

Una delegació encapçalada pel batle el visitarà el diumenge dia 30























 

Per primera vegada, un gran creuer fa estada a les nostres costes. El “Mediterranean Sea Princess” passarà Cap d’Any entre nosaltres, davant Cala Rajada. Els passatgers podran desembarcar i seran les golondrines del nostre port les que els traslladaran a terra. La majoria d’aquests passatgers, fins a un total de 2.800, són francesos, però també hi ha italians, alemanys i anglesos. S’espera que la nit de Cap d’Any estigui molt animada a Cala Rajada,  amb la presència de centenars d’aquests turistes d’alt poder adquisitiu.
Durant els dies d'estada, els passatgers aprofitaran per fer distintes excursions per l'interior de l'illa. D'altra banda, una delegació oficial encapçalada pel batle, visitarà el vaixell el proper diumenge i serà rebuda pel capità monsieur Antoine Desmarais, que oferirà una petita festa de benvinguda als visitants i els guiarà per les distintes instal·lacions d’aquesta luxosa nau. Està previst que “Mediterranean Sea Princess” salpi cap al sud de França el proper dia 1. Mentrestant, ja són molts els curiosos que s’han apropat al moll i al passeig marítim per veure de  prop aquest barco fabulós.

La companyia consignatària ens ha comunicat que el fet d'apropar-se a Cala Rajada, a banda de per la bellesa del nostre litoral, obeeix a una previsió molt favorable del temps durant aquests dies, cosa que estalvia a la companyia les grans despeses que suposa atracar en el port de Palma. I és que, ja se sap, en temps de crisi tothom mira prim.