Caterina Barceló i Yolanda Gutiérrez,
dues sibil·les esplèndides




Arriba Nadal i, sobreposant-se als canvis acceletrats que viu la societat, i per sobre de crisis econòmiques i morals, els nostres pobles - el nostre poble - continuen aferrats a les tradicions i bategant al ritmer dels atavismes als quals no volen renunciar. La celebració del naixement de Jesús es continua commemorant i, com en el cas d'enguany, fins i tot amb una notable revifada d'assistència de fidels.

Les parròquies de Capdepera i Cala Rajada s'il·luminaren en aquesta vigília de Nadal, per a posar en escena, un any més, la nit més alegre i joiosa del calendari litúrgic. Sonaren les nadales, es predicà el Sermó de la Calenda, els pastors adoraren el Messies, convocats pel cant de l'Àngel, i, com no, s'escoltà el contrapunt que significa l'esglaiador cant de la Sibil·la, un cant que es manté incòlume davant el pas del temps i ens compareix des del fons de la Història, any rere any. 

Caterina Barceló i Yolanda Gutiérrez foren les magnífiques deïdores de l'apocalíptica profecia, segures, brillants, posant-nos un nus a la gargamella. Dues sibil·les de gran nivell, en definitiva.

Mossèn Miquel Mulet i mossèn Antpni Amorós presidiren, respectivament, les celebracions a Capdepera i Cala Rajada. 

Molts d'anys a tots!