Qui s'avorreix és perquè vol 

Image

Qui s'avorreix és perquè vol. Aquest desembre està farcit d'activitats, com sabeu. I nosaltres, d'allò que ha succeït fins ara, aquí vos n'oferim una visió particular, i parcial.

D'entrada, dues imatges dels concerts nadalencs de l'Escola de Música, dels dies 19 i 20. Per a molts d'aquests concertistes, aquesta és la seva primera posada en escena. La llàstima, com també hem dit altres vegades, és que hi sol haver més músics que escoltadors.

Image

Image

 

No tenim imatges de la verbena d'hivern i la consegüent nit jove. Les notícies que ens n'han arribat és que la vetlada, en conjunt, va ser fluixeta. Però bé, era una primera experiència i les cosers no es fan en un dia. Potser l'any que ve...

Del concert de nadal de la Coral S'alzinar, de dia 22, la primera cosa que cal esmentar és que hi va haver més gent que el que sol habituar en aquests concerts hivernencs. A la nostra secció "Arxius de so" hi trobareu una imatge i, com no, l'audio de l'estrena que l'agrupació va ver d'una part del "Canto General". En aquesta mateixa pàgina hi ha una notícia més àmplia sobre aquest concert.

Aquest mateix dissabte –això no entrava en programa–, la Confraria de Pescadors va celebrar el seu particular dinar de Nadal. Clar, ells tenen un patrò major que a més és un cuiner excepcional, i així qualsevol.

Image

Aquí teniu en Joan Ramon Esteva, assistit per Joan Fuster, que fregeixen calamar a la romana. En Jeroni Garau s'ho mira amb ulls d'inspector.

Image

El plat principal va consistir en uns escaldums de gallina faraona amb pilotes. Excepcional. En donam fe. No va quedar ni una trista patata.

La candata de nadales a Capdepera, aquesta vegada tengué per escenari, com no, l'envelat de la plaça des Sitjar. L'Associació de Lluita contra el Càncer hi muntar paradeta: xocolata calenta i coques variades. Mmmmmm! Llegiu més informació en aquesta mateixa pàgina.

Image

I després encara hi va haver temps per a inaugurar l'exposició "Ceràmica contemporània a les Illes Balears".

Image

Finalment, vos oferim tres imatges que un col·laborador ens ha fet arribar de la cantada de nadales de Cala Rajada, diumenge dia 23. Només hi comparegueren els valents de debò, els qui no s'arrufen per res. Que sapiguem, l'acte no s'havia desconvocat, de manera que els qui feren la cama coixa ja sabran per què ho feren.