La platja de Son Moll tornà acollir la campanya Mulla't



   Aquest passat diumenge, 8 de juliol, ha tingut lloc el Mulla’t per l’esclerosi múltiple 2012. La diada s’ha organitzat a 24 piscines i 5 platges de Mallorca. A Capdepera s'ha escollit novament la platja de Son Moll.
  Les autoritats locals, com és habitual varen fer acte de presència i se fotografiaren abans de fer una bona nedada i adquirir camisetes o tavalloles de l'associació. Durant tot el dia molts de ciutadans s'adherieren a la convocatòria (no disposam de dades exactes de participació a Capdepera).



L'ABDEM ens ha fet arribar  una nota de premsa:

   Des de l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM) volem agrair la participació de la societat mallorquina, de les autoritats, els voluntaris i totes aquelles persones que s’hagin “mulla’t” per l’esclerosi múltiple.
   El recompte total ha estat de 1.443 persones que han nedat 683.931 metres solidaris a benefici de l’esclerosi múltiple. Les mans de més de 200 voluntaris repartits per tota l’Illa ha fet possible aquesta mostra de solidaritat per part de la població.



A la Seu Central, la Piscina del Vinyet d’Andratx, s’ha congregat a moltes autoritats que s’han banyat per l’esclerosi múltiple. Hem comptat amb la presència del President de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, President del Govern de les Illes Balears, el nou Conseller de Sanitat, Antoni Mesquida, en representació de la Delegació del Govern de les Illes Balears, Francisco Molina, Margalida Ferrando, Directora general de Família i Benestar Social del Govern de les IB, Francisco Javier Morente López, Director general d’Esports del Govern de les IB,  en Representació de Maria Salom, Jaume Juan, Conseller Executiu de Presidència del Consell de Mallorca, en representació de Catalina Cirer, Ana Belén Velasco, Coordinadora de Gent Gran de l’IMAS, Vicens Thomàs, Portaveu Adjunt del grup PSOE, Manel Carmona, Coordinador General d’Esquerra Unida, Antoni Verge, PSM-ENTESA Nacionalista i Iliana Capllonch, secretària àrea de Benestar Social PSIB-PSOE.



Aquest any el Mulla’t s’ha vist enmarcat dintre de tres accions enfocades a sensibilitzar a la població envers aquesta malatia que afecta a més de 1.100 persones a Mallorca:

1.      1. El Mulla’t que s’ha organitzat a 24 piscines i 5 platges, nedant un total de 683.931 metres solidaris amb la participació de 1.443  persones.
2.      2. El Navega per l’esclerosi múltiple, en col.laboració amb el Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere, regata que va tenir lloc el passat 1 de juliol.
3.      3. El Mulla’t Virtual, que estarà en marxa fins el 31 de juliol. Animem a totes les persones a fer una ullada a aquesta pàgina www.mullatmallorca.org La veritat és que val la pena “navegar” per la pàgina i veure aquesta iniciativa que ABDEM ha posat en marxa aquest any per mirar de recaptar fons per intentar sobreviure en aquesta època que ens ha tocat a tots viure.