Cap a les 18 hores del diumenge dia 27, un autocar turístic, que en aquell moment anava de buit, va causar la mena de terratrèmol elèctric que podeu veure a les fotografies que publicam. Dos pals elèctrics -aquests elements antiestètics que sobreviuen a tots els plans de modernització-, varen caure, un d'ells tomat directament pel vehicle, i l'altre arrossegat per la força de tracció del primer. Per sort, ni el xofer de l'autocar ni cap altra persona no varen patir danys de cap mena.

Això ocorria en el carrer Llevamans, en l'encreuament amb el carrer de sa Serreta, però l'ona expansiva del petit desastre arribà a afectar fins al carrer Sant Andreu. En aquest, de rebot, es va calar foc una capça de connexions, que va afectar un petit envelat d'un antic comerç. Això va necessitar de la intervenció d'una dotació de bombers que, afortunadament, pogueren sufocar les flames amb rapidesa. El batle Rafel Fernàndez i el regidor Sebastià Sureda es personaren immediatament en el lloc del succés, per a supervisar les tasques de normalització de la situació. Els carrers del voltant quedaren temporalment tancats al trànsit. 

Hi ha una cosa evident: circular per dins Cala Rajada, és tot un repte per als conductors de vehicles de grans dimensions. I una altra cosa: aquests solen frissar molt i a vegades passen les coses que passen.

La zona afectada per aquest accident va quedar sense llum i a darrera hora de l'horabaixa s'estava treballant per a restituir el servei.