Poc més de cent persones donaren 
                   
                 la "benvinguda" al president Bauçà

La presència de militants i simpatitzants del partit també va ser escassa
Desplagament desproporcionat de forces de seguretat
El Centre Cap Vermell va romandre tancat i acordonat des de mitjan capvespre


Aquest dijous dia 24, el president del Govern Balear, José Ramón Bauzá, va visitar les agrupacions d'Artà i Capdepera, en la gira que està fent pels distints pobles de les Illes de cara a l'imminent congrés del Partit Popular. Pel que sabem, a Artà el varen rebre entre 400 i 500 persones, que l'escridassaren de valent. A Cala Rajada, foren poc més de 100 els que s'arreplegaren per tal de manifestar el seu rebuig a la política econòmica, solcial i cultural del governt del Partit Popular.

Això sí, els que feren acte de presència varen ser animosos i cridaners com els que més, i no deixaren de moure gresca des de bona estona abans de l'arriibada del president. Els manifestants havien estat allunyats de l'entrada de l'edifici, fins al creuer del carrer Sant Andreu, però això no els desanimà i, especialment en el moment que Bauzá va baixar del cotxe en què viatjava, l'escridassada pujà de to de manera significativa. Però els crits no sols s'adreçaren al president, sinó que també n'hi va haver per l'exagerada presència policial, i un dels crits que més s'escoltaren va ser "Menys molicia, més educació".



Com deim en titulars, la presència d'afiliats i simnpatitzants del PP també es concregaren en un nombre escàs, donades les circumstàncies. Això sí, a aquests se'ls va permetre de mantenir-se dins el perímetre de seguretat.





Bauzá arribà a Cala Rajada acompanyar del senador Miquel Ramis; del president del Parlament, Pere Rotger i del conseller de Presidència, Antonio Gómez. Immediatament després de saludar els que l'esperaven a la porta del Centre Cap Vermell, passaren a l'interior, on va tenir lloc la reunió prevista. A nosaltres no se'ns permeté l'entrada.





Al cap de poca estona, els manifestants anaren a continuar la festa a la façana principal del Centre Cap Vermell, a la part de la plaça, on els crits i la percussió continuaren sonant amb força. Especialment quan es va detectar una càmera de televisió i els crits de "IB3, manipulació" ressonaren de manera insistent.





No hi faltaren, evidentment, un bon grapat de "salutacions" gràfiques al visitant, de les quals us en recullim una mostra significativa.

























A mode conclusió: Bauzá passà per Cala Rajada, diríem que una mica enmig de la indiferència dels detractors i dels propis seguidors. No així de la policia i la Guàrdia Civil, que aquests si que hi foren en quantitat considerable. Més de 30 en comptàrem.

Fins on sabem, no es va produir el més mínim incident, i això també és d'agrair.