Juvenils: Escolar-Serverí

Preferent
Arenal 4 – Escolar 3

9è classificat

A falta de sis jornades per al final de temporada, l’Escolar va tornar a mostrar la falta de continuïtat en els resultats i va tornar a perdre un partit que s’havia de guanyar sí o sí. La lliga arriba al final i aquí “el que no corre vuela” i ja és l’hora de la veritat. Els que vulguin jugar la lligueta, és a dir els sis primers classificats, a banda del líder que puja directe, han de mostrar totes les seves armes i no badar ni un sol segon. I l’Escolar, de moment, no mostra res més que la seva falta de continuïtat en els resultats i poca cosa més. A final de temporada ens faran falta tots els punts que s’han regalat i els de dissabte passat són tres més i no vull ni pensar on estaria l’equip si partits com aquest s’haguessin guanyat. Personalment crec que els únics de la plantilla que estan per la feina i amb intencions reals de jugar la lligueta són en Xisco Varon i en Jeroni Adrover, la resta sembla que van a passar el diumenge i l’afició en comença a estar una mica desenganyada, de tot plegat.

Juvenils
Escolar 2 – Serverí 4
18è classificat

El futbol és cruel i el diumenge els juvenils van pagar els plats trencats. En un minut es va passar del possible 1-0 al 0-1, a partir d'una errada, i uns minuts més tard arribà el 0-2, també d'una errada. Aquestes foren les úniques arribades del Serverí a la primera part. Es donen massa facilitats a l’hora d’encaixar gols, mentre que a l’hora de marcar-ne un, costa una eternitat. Físicament, els juvenils no es troben en el millor moment, ara que fan més falta les forces, ja que això arriba al final i l'equip està situat ara mateix en posicions de descens. A la segona part, l’Escolar va pitjar una mica més, fins i tot va dur el pes del partit, però amb dos contraatacs el Serverí aconseguí dos gols més. Cal esmentar un gran gol que va fer Javi Maya, amb un tir de fora de l’àrea que va ficar la pilota per tot l’escaire.