Escolar, 6 - Pollença, 0

Regional Preferent
Escolar 6 – Pollença 0
10è classificat

L’Escolar es va treure l’espina de la darrera derrota fent un partit no molt vistos pel joc però si pels gols i donant una imatge d’equip amb ganes de guanyar. La primera part ja acabà amb un 2-0 i es veia clar que no acabaria així, ja que el Pollença no donava la imatge de que ens pogués fer mal. La segona part fou una mica millor que la primera, es crearen moltes ocasions i es va marcar pràcticament cada cop que s'arribava a porta, amb la particularitat de que en Sergio Sogorb, que sortí a falta de 20 minuts per al final, aconseguí marcar tres gols.
Passades les festes, l’Escolar va semblar un altre equip i donà una imatge guanyadora, de qui no es conforma amb poca cosa. Com deia al titular, aquesta és l’actitud que s’ha de tenir fins a final de temporada, si es vol tenir l’oportunitat de, com a mínim, jugar la lligueta d’ascens a 3ª Divisió.