Agafaran els vells roquers el timó de la nau verd i blanca?







Toni Fajardo, després de la reunió amb l’Ajuntament, després de la rebaixa d’un 40% de l’ajuda del consistori gabellí per enguany, de la baixada d’un 85% dels recursos dels patrocinadors i havent minvat la quota de socis ha pres una decisió. El president després d'haver-ho consultat amb el coixí durant aquestes festes, ha decidit dimitir de forma  irrevocable. Ell i tota la seva junta directiva ha lliurat el Club, aquest mateix matí, a l’Ajuntament de Capdepera i demà se donarà part de la renúncia a la Federació. .
Hem pogut saber que Fernando Martínez, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, se reunirà Amb Jaume Masanet, Vicenç Nadal, Pep Gallego, Pep Fuster, Fernando Peñalver, Jaume Moll (pare), Colau Mayol, Miquel Bestard i Tòfol Irles. També hi assistiran, donant el seu suport, els àrbitres locals com ara Medina Suárez, Flaquer Rei i Sebastià Pascual.
La reunió serà aquesta nit al Restaurant Aguait, amb els peus davall de les tovalles entre les 19,00 i 21,00 hores. D’aquí ha de sorgir una junta rectora, amb saba nova, a partir de la qual ha de crear una Junta Directiva.



Tres d'aquests convocats han ofert suport econòmic al club, concretament un ha posat damunt la taula  2500 € i dos més 1500 € per barba (podem assegurar ni Bestard ni Tòfol es troben entre aquests tres col•laboradors).
L’Escolar NECESSITA Ajuda, cal que compareguem en massa per a donar suport a la nova junta directiva al mencionat restaurant a l'hora de la convocatòria.

Capdepera a 28 de Gener de 2011

BETO