Escolar 0

Regional Preferent
Cardassar 1 – Escolar 0

12è classificat

Partit de rivalitat comarcal amb derrota a domicili amb una falta màxima més que dubtosa. Una primera part a on l’Escolar va intentar moure la pilota tot i que resulta molt complicat a camps de dimensions reduïdes a on pràcticament has de jugar al primer toc o a pilotades a seguir i aquest és un sistema que l’Escolar no hi sap jugar acabant amb el resultat inicial sense cap ocasió clara de gol per les dues parts. La segona fou un calc de la primera amb molta intensitat al centre del camp però amb poca efectivitat cap a porteria tret de aïllades ocasions fins que al minut 80 ens van xiular un penal en contra que deixava el resultat final amb la expulsió de Ivan Campos per doble amonestació un cop llançat el penal. En definitiva un resultat que deixa l’Escolar un cop més a la meitat de la taula de classificació. De moment la sort no ens acompanya i pel que duem de temporada l’Escolar no és molt regular amb els resultats.

Juvenils
Escolar 2 – Campos 1

18è classificat

L’Escolar es jugava molt amb aquest partit i es van aconseguir els tres punts amb molta lluita i amb la bona actuació de tot el conjunt amb especial l’atac per les bandes per part de l’Escolar. Després d’avançar-se al marcador mitjançant una bona jugada per banda i a mida que passaven els minuts es tenia la preocupació de que el resultat era una mica just fins que a falta de 10 minuts pel final ens van empatar però l’Escolar no es va rendir i s’aconseguí el merescut premi de la victòria. Cal esmentar que dissabte es va estrenar amb l’Escolar Alex Murillo que tornava a casa després de passar un mesos amb el Sant Francesc a Palma. Un cop acabat el partit hi va haver enfrontaments verbals a les grades, sa veritat ¡Una vergonya!.

foto s'arxiu

Cadets
Escolar 4 – Sant Francesc 4

13è classificat

L’essència del futbol son els gols i dissabte passat els Cadets ens van regalar un partit vibrant amb molts de gols, remuntades de marcador i a estones bon futbol. Sempre que es juga davant un dels forts de la categoria hi ha l’extra de motivació i dissabte es va veure un bon partit amb un resultat amb gust de victòria. Quan a un partit l’àrbitre passa totalment desapercebut vol dir que ha fet una bona feina i dissabte en Biel Flaquer Rey ho va fer i si hagués de puntuar la seva feina als dos partits que va xiular dissabte passat ho faria amb la màxima puntuació.
Pel que fa als detalls del partit, cal llegir la crònica feta per Biel Garau (porter dels cadets) que dia a dia fa una molt bona feina.