EL JUDO RENSHINKAN TRIOMFA A NORUEGA 2011



5 MEDALLES D’OR, 1 DE PLATA  i  2 DE BRONZE



   El passat cap de setmana (del 29 al 31 d'octubre) diversos esportistes del Renshinkan es van desplaçar fins Kongsberg, una ciutat d’uns 20.000 habitants situada a uns 80 km sud oest d'Oslo, l’esdeveniment no podia ser més complet, dissabte disputar la * 830 CUP 2011 * símbol de les mines de plata molt famoses d'aquesta Ciutat, i el diumenge un curs impartit per Pep Mascaró. El Club organitzador era el BJ-Judo.
   Al voltant de 200  esportistes van ser els participants a aquest torneig allà on les categories reservades eren des sub 15 (infantil) fins a la sub 20 (junior) molts van ser els clubs participants vinguts de tots els llocs d’aquesta península escandinava. Per a ells era una competició important i sobretot els del nord no van dubtar a agafar avió, altres van venir en tren per recórrer 200 o 300 km que els separaven de la seva ciutat. El Dojo BK judo era una festa ja que molts d’ells dormien sobre el tatami.



   A les 8:30 del matí tots els participants ja eren al pavelló esportiu pel  pesatge, control de documentació etc..., i el lliurament de medalles va ser a les 7:30 de la tarda. Així que 11 hores ininterrompudes de judo i una brillant organització. En aquesta competició el Renshinkan, per ser el club estranger, era el centre de totes les mirades, i com no, va brillar amb la seva presència. S'aconseguiren  5 medalles d’or, 1 de plata i 2 de bronze que el situaren en una molt bona posició de la taula classificatòria. En la qual Pep Mascaró responsable de l’expedició va ser felicitat per la majoria dels professors allà presents.



   L’expedició estava formada per:
   - MIQUEL CABRER I MANUEL SANCHEZ RODRIGO que van ser els grans triomfadors ja que van dominar les dues categories en les que van prendre part , arribant a disputar 10 combats cada un. Miquel va vencera  la categoria infantil i la cadet de 46 a 50 kg i Manuel a la categoria cadet de 73 a 81kg i la júnior de 66 a 73 kg.
   - NEUS POU va fer aixecar al públic amb els seus impressionants ippon, de ashi harai, hon kesa gatame, harai goshi i uchi mata. Li donaren la medalla d’or de la categoria menys 57- cadet, i aconsegueix la 3a plaça en júnior -63 kg.
   - PAU RODRIGUEZ, disputà 5 combats, venç 4 i perd la final després d'anar guanyant per 2 yukos en la categoria cadet-55kg.
   - PATRICIA SANCHEZ RODRIGO i la seva germana MARIA aconsegueixen la medalla de bronze en les categories -63 júnior i 57 infantil respectivament.
   - PEDRO FEBRER encara que passés alguna ronda no va obtenir resultat final.
   - JERÒNIA MOREY que n'era la responsable de l’equip.



  Josep Mascaró