Vador

Regional Preferent
Artà 0 – Escolar 2
15è classificat

Els partits amb l’etern rival sempre tenen el seu “morbo” i el d’aquesta temporada, amb l’anada i vinguda de jugadors d’Artà a Capdepera i viceversa, encara en tenia més. Però, al cap i a la fi, fou un partit  bastant dolent, aforça de pilotada ve i pilotada va. La primera part va ser soporífera; Isma va estavellar una pilota al travesser i poca cosa més. La segona fou una mica més mogudeta, tot i seguir amb la tònica de la pilotada, de manera que el temps anava passant i el marcador no es movia, fins que va sortir Sergio Sogorb, el qual va revolucionar la davantera de l’Escolar i aconseguí el que seria el 0-1. Uns minuts després, Jaume Faba ens va tornar a sorprendre amb un gran gol. En definitiva, del que es tractava era puntuar i ahir es va aconseguir.

Juvenils
Escolar 1 – Cide 0

16è classificat

Important victòria dels Juvenils davant un dels gallets de la categoria. Tal com vaig comentar la setmana passada, molt havien de canviar les coses, respecte del partit amb l’Arenal, i el fet és que el passat dissabte es va veure un Escolar molt més compensat i amb les idees molt més clares, que va plantar cara a un equip en principi superior al nostre. Tres punts que fan gust de molt més. Enhorabona.

Cadets
Escolar 3 – Campos 2
11è classificat

De cara tenia l’Escolar el marcador al final de la primera part, amb un esperançador 1-0. Però a la represa, a partir de dues errades defensives dels locals, el Campos s’avançava al marcador. Afortunadament, els de Brunet no es van rendir i amb dos gols més es va capgirar el marcador.