Escolar, 2 - Andratx, 2

Regional Preferent
Escolar 2 – Andratx 2

15è classificat

Quan al minut 3 et xiulen un penal a favor i marques, el partit es posa de cara. Però l’Andratx fou, per mi, el que va dur el ritme del partit i va posar en evidència, massa cops, la defensa de l’Escolar, la qual prou feines va tenir de no encaixar un gol durant els primers 45 minuts; en aquesta primera part, l’Andratx va crear molt de perill per les bandes. A l'inici de la segona part, l’Escolar es va quedar amb 10 jugadors. per l’expulsió d’Edu Flaquer, per cartolina vermella directa, cosa que complicava molt més l’enfrontament amb el millor equip que he vist durant un bon grapat de partits. I va passar el que tothom pensava, i no va ser altra cosa que ens van remuntar el marcador i l'Andratx va deixar ben clar per què és el líder de la categoria. No fou fins al final del partit que en Jaume Faba va aconseguir l’empat, amb un gran tir des de fora de l’àrea, i pràcticament ja no hi va haver temps per a res més. En definitiva, un punt més que, donat el partit, semblava del tot impossible. I diumenge que ve, a Artà, equip que encara no ha aconseguit puntuar.

Juvenils
Escolar 1 – Arenal 2

16è classificat
Tot i que tan sols vaig poder veure la primera part, que va acabar 0-0, pens que molt hauran de canviar les coses, en aquest equip, per donar una mica de guerra.