Escolar 1 - Alaró 0

Escolar, 1
Alaró, 0
16è classificat

Segon partit a casa i primera victòria de la temporada davant un fluix Alaró. La primera mitja hora de joc va ser espectacular i l’Escolar va fer un gran futbol i creà ocasions clares de marcar, fins que, amb una acció de veterania, Alex Vador va aconseguir l’únic gol del partit i semblava. Tot feia pensar que no acabaria amb un sol gol, però, a mesura que les altes temperatures passaven factura als jugadors, el ritme de partit va anar baixant, fins al final de la primera part. A la represa, no sé si pel cansament o per falta de forma física, el joc no es va assemblar en res al de la primera part, l'equip mostrà força problemes defensius i el centre del camp va estar massa enfora de la línia de defensa. Es deixaren molts d’espais buits que l’Alaró no va saber aprofitar però sí que creà situacions complicades que feien que el temps anàs en contra de l’Escolar, donat el resultat. En definitiva, tres punts importants que donen a l’equip una tranquil·litat relativa, ja que es necessitava puntuar.

Juvenils Preferent
Escolar 2 - Sp At Ciutat de Palma 2
13è classificat

Si ja és força complicat jugar amb 35 graus de temperatura i amb una humitat del 50 % a les 18:00, vos podeu imaginar què ha de ser fer-ho a les 16:00, amb un sol de justícia. Partit molt igualat que s’hagués pogut decantar cap a qualsevol dels dos equips.