Nova visita a l’Estiu Esportiu 2011,
        aquesta vegada del lluitador de grecorromana Moisés Sánchez




Moisés Sánchez, que fou olímpic en els passats Jocs d'Atenes 2004, va ser a Capdepera el dimarts dia 23, amb els nins i nines de l’estiu esportiu.

El lluitador, que es va retirar després dels pre-olímpics de Pekín 2008, a causa d'una lesió,  té un palmarès a l'abast de molt pocs. I és que en els seus dotze anys a l’elit, Sánchez s'acomiadà sense haver perdut més que un combat en territori nacional. Malgrat el seu comiat, l'esportista olímpic va mostrar el seu desig de seguir lligat a la lluita a les illes, i per això va visitar Capdepera, perquè els nins i nines de l’Estiu Esportiu coneguin aquest esport i aquest món.

Després de les presentacions, Moisés va ensenyar diferents claus i moviments per tal que tots els al·lots poguessin acabar el dia lluitant entre ells.

Des del Servei Municipal d’Esports volem donar les gràcies al lluitador per les diferents sessions de lluita que va dur a terme durant tot el dia que va ser amb nosaltres, gràcies a les quals els nins i les nines acabaren molt satisfets d’aquesta jornada.