Toni Fajardo s'encara a la setena temporada com a president del C.E. Escolar


Abans d'iniciar la seva setena temporada com a president del club, vam tenir una breu xerrada en què, entre d'altres coses, ens va dir.

- El més difícil d'una temporada?

- A l'inici de la temporada és quan més difilcutades existeixen, cal coordinar-ho tot, saber amb quins jugadors comptes, entrenadors, delegats, etc. Després, sempre hi ha algun problema puntual.

- Objectius del primer equip?

- Per a la present temporada, amb l' equip de Preferent, el primer objectiu és consolidar la categoria. Per Nadal ja sabrem per on caminam, per si podem tenir opcions de jugar la lligueta d'ascens a Tercera.



- Amb quins jugadors de fora es compta, per a la Preferent?

- Per falta de porters, n'hem incorporats dos, un de Porto Cristo i un altre d'Artà. Al seu costat hi haurà tres jugadors més de fora.

- Què passa amb el torneig benjamí "Ramón de ses Cuines", de final de temporada?

- Aquesta temporada passada no hem fet el torneig ni festa, per falta de pressupost. En la presentació de les plantilles aprofitarem per lliurar els trofeus als primers classificats de la temporada 2010-2011.

- I el torneig de Pasqua?

- L'última vegada que es va fer va ser el 2009 i vam quedar molt decebuts. Ens van fallar equips, la gent s'hi involucrà molt poc, ens va sobrar menjar...



- Què queda pendent de fer, en el club?

- Les jornades esportives ja estan consolidades; tenim en ment un torneig internacional per al qual necessitam la col.laboració de molta gent, associacions, polítics, hotelers, etc; l'escola de futbol, un gimnàs... Del camp de F 7 sabem que el projecte està en marxa, la idea de l'¡equip de govern que ha sortit era que per Nadal ja funcionàs.

- I pel que fa a la Tercera Regional?

- El 30 de juliol només s'havien compromès uns set jugadors. Crec que fins que no acabin més juvenils no es podrà fer una altra vegada.

Per finalitzar, el president Fajardo ens comentà que per a la propera temporada, a partir de la categoria juvenil, tots els jugadors quedaran retinguts, no amb la idea de no deixar-los lliures, però és que aquest any ha estat el San Francisco el que, sense ni posar-se en contacte amb l'Escolar, ha fitxat dos jugadors del nostre planter. En altres temporades foren altres equips els que ho van fer. Sembla com si l'Escolar no hagués fet res, formant aquests jugadors. A Capdepera hi ha un club, però per als equips que se'n duen jugadors no ho sembla.

BETO