El nou pàrquing de la piscina municipal va acollir a gairebé 700 persones al sopar a la fresca, organitzat pel Servei Municipal d'Esports 

   El passat divendres 29 de Juliol el nou parking de la piscina municipal fou l’escenari del sopar a la fresca organitzat pel Servei Municipal d’Esports, els nins i nines de l’Estiu Esportiu, l’Escolar de Natació, Campus de ball i jugadors, àrbits i patrocinadors del Torneig de Futbol 7, tots aquests acompanyats per familiars i amics, foren els protagonistes d’aquesta nova vetllada, festa fí de juliol.
   La vetllada va estar animada tant pels nins i nines de l’Estiu Esportiu com pels participants al Campus de Ball, on després de sopar van realitzar diferents actuacions.



   En finalitzar totes les actuacions de ball i els partits del Torneig de Futbol 7 es va passar a l’entrega de premis i trofeus.



   Durant l'acte l’Associació Hotelera va entregar el primer premi a Grup Muntaner Ribot, guanyador de la fase Final del XIII Torneig. El segon classificat fou Transmoragues on Angels-Bolero va donar aquest segon premi, i pel que fa a la Copa Ajuntament, DISBE SL entrega el trofeo a l’equip Espipallada.
   Finalment el premi a la esportivitat va ser guanyat per Seguros Bilbao.